Ljetne i zimske škole
Nakon uspješno odrađenih pet programa zimskih i ljetnih škola, ljetna škola za međunarodne studente   pod nazivom Delightful Istanbul u organizaciji Aydin sveučilišta u Istanbulu izvodit će se online u periodu od 13. do 27. srpnja 2020. godine.  
Sveučilište u Masaryku organizira online ljetnu školu uz mogućnost odabira četiri različite teme tečaja. Tečajevi će uključivati studenta tijekom predavanja, poboljšati interkulturalne komunikacijske vještine kroz rasprave i poticati ih na razmišljanje izvan okvira primjenjujući ono što nauče na svojim grupnim prezentacijama. Intenzivna 2,5 tjedna omogućit će studentima da se maknu s jasnim razumijevanjem obrađenih tema i primjenom predavanja na trenutnim primjerima.
Jedanaesta ljetna škola Sveučilišta u Bordeauxu koja će se održavati  u periodu između svibnja i rujna 2020. godine nudi niz visokokvalitetnih međunarodnih tečajeva za poslijediplomske studente i mlade istraživače. Teme pokrivaju različite discipline: afrički studiji, umjetna inteligencija, vinske znanosti, napredni materijali, zdravstvene znanosti i još mnogo toga!
Ljetna škola “Sustainable...
Odjel za civilno inžinjerstvo  i Odjel za informacije, električno inžinjerstvo i primijenjenu matematiku Sveučilišta u Salernu (Italija) u suradnji sa Fakultetom civilnog inžinjerstva Tehničkog sveučilišta iz Rige (Latvija) organizira ljetnu školu od 26. kolovoza do 5. rujna u Salernu.
Međunarodna ljetna škola Graz Seggau 2020 (GUSEGG) poziva sve zainteresirane, visokomotivirane studente svih područja I  razina obrazovanja da se prijave! Ljetna škola naziva “Security, and Happiness: State – Society – Religion“ održat će se od 5. do 18. srpnja 2020. godine u prekrasnom izdanju dvorca Seggau (Leibnitz, Austria).
Universidad Autónoma de Madrid (UAM), Faculty of Economics and Business Studies poziva zainteresirane studente da se prijave na Summer School of Economics and Business koja će se održavati od 29.06-24.07.2020. godine u Madridu.